Winkelwagen

Stofzuiger Robots

 | 

iRobot

 | 

iRobot Roomba 776p


iRobot Roomba 776p stofzuigrobotRoomba 776p maakt schoon met behulp van een gepatenteerd 3-staps schoonmaaksysteem, met tegen elkaar in draaiende borstels en sterke zuigkracht om vuil, stof en haren van uw vloeren te verwijderen. De HEPA filters houden de lucht vrij van fijne stofdeeltjes en allergenen.
 .

Roomba 776p is eenvoudig te gebruiken – druk op de CLEAN knop en door de iAdapt Responsive Navigation Technology vindt Roomba zijn weg in elke ruimte, waarbij elk deel van de vloer meerdere keren wordt schoongemaakt.
Roomba is tevens uitgerust met Dirt Detect™ Serie 2 wat door akoestische en optische sensoren het vuil detecteert en de schoonmaak daar concentreert waar dat het meest nodig is.


Met de Virtual Wall die wordt meegeleverd kunt u de schoonmaak van Roomba beperken tot een bepaald gebied of zones afzetten waarvan u niet wilt dat Roomba die kan bereiken.
Met de Virtual Wall Halo™ die ook is bijgesloten kan een beschermende zone worden afgezet, zodat Roomba niet tegen bijvoorbeeld de water- en voerbak van uw huisdier aan rijdt.Net als alle Roomba modellen heeft Roomba 776p een draaiende zijborstel waarmee in hoeken en langs randen kan worden schoongemaakt. Roomba 776p is compact genoeg om schoon te maken onder en rondom meubilair, en vermijdt trappen en andere afstapjes. Roomba 776p keert automatisch terug naar de Home Base™ om op te laden tussen het schoonmaken door.


Euro 499.00Aantal  iRobot Roomba HEPA Filterset 700 serie (4)
Euro 34.98Aantal  iRobot Roomba Rubberen Borstelwals 700 serie
Euro 34.98Aantal  iRobot Roomba Borstelwals 700 serie
Euro 34.98Aantal  iRobot Roomba Borstelwals lagers 700 serie (10)
Euro 39.98Aantal