Winkelwagen

Stofzuiger Robots

 | 

iRobot

 | 

iRobot Roomba 605


iRobot Roomba 605 stofzuigrobotDit is de basisuitvoering van de Roomba die uw vloer grondig reinigt, elke dag weer. De Roomba 605 maakt gebruik van het AeroVac™ 3-staps reinigingssysteem met borstels die tegen elkaar in draaien om stof, haar, zand, kruimels en ander vuil van uw vloer te verwijderen.

Slim

  • Moeiteloze navigatie: iAdapt Responsive Navigation bevat een heel scala aan sensoren zodat uw Roomba zijn weg vindt en grondig stofzuigt in alle hoeken en gaten.
  • Reinigt onder banken en stoelen: door het lage ontwerp kan de Roomba ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan.
  • Valt niet van de trap: Afgrondsensoren zorgen ervoor dat de Roomba trappen of andere gevaarlijke afgronden vermijdt.

Eenvoudig

  • Druk op CLEAN: Met één druk op een knop gaat de Roomba aan het werk zonder dat er geprogrammeerd hoeft te worden.
  • Reinigt alle vloertypen: De Roomba past zich automatisch aan verschillende vloersoorten aan terwijl deze zich door uw huis beweegt en reinigt net zo gemakkelijk tapijt als tegels, hardhouten vloeren en laminaatvloeren.
  • Keert automatisch terug naar het oplaadstation en laadt zichzelf op: De Roomba is altijd klaar om te reinigen omdat hij na het reinigen automatisch terugkeert naar zijn Home Base® om zich op te laden.
Reinigen

  • Gebruikt een combinatie van bewegen, borstelen en zuigen: Het reinigingssysteem met drie fasen gebruikt een combinatie van drie geavanceerde technologieën die vuilopname en zuigkracht evenwichtig gebruiken.
  • Veegt langs wanden en in hoeken: De draaiende zijborstel zorgt ervoor dat stof en haren in de baan van het 3-staps reinigingssysteem terechtkomen.
  • AeroVac™ filter: Filtert fijn stof en andere kleine deeltjes uit de lucht.


NIET MEER LEVERBAAR


Aantal  iRobot Roomba Filter 500E & 600 series
Euro 16.98Aantal  iRobot Roomba 600-Series AeroVac Filter + Zijborstel Kit
Euro 24.98Aantal  iRobot Roomba kpl. vervangingsset 600 serie
Kit: 3 AeroVac filters, 1 Rubbere wals, 1 borstel wals, 1 zijbostel, 1schoonmaak tool

iRobot, Roomba 600 serie: 605, 616, 632, 651, 681 


Euro 39.98Aantal  iRobot Roomba Batterij voor robotstofzuiger - 4419696
X Life NiMH Batterij - Roomba 500, 600, 700 en 800 serie alsook Scooba 450.

iRobot XLife Extended Life Battery

De iRobot XLife Extended Life Battery levert twee keer zoveel reinigingscycli als de voorgaande Roomba-batterijen, zodat de tijdsduur voordat u de Roomba-batterij moet vervangen, verdubbeld wordt. Batterijduur van Roomba blijft hetzelfde tussen het opladen door. Levensduur van de batterij verschilt per huis en gebruik. Gebruik de Roomba zoals aangegeven voor langste levensduur van de batterij. Compatibel met robots van de Roomba 500-, 600-, 700- en 800-serie alsook Scooba 450.


Euro 79.98Aantal