Winkelwagen

Stofzuigers Huishoudelijk

 | 

AEG

 | 

AEG snoerloze stofzuiger QX9-1-ANIM


AEG snoerloze stofzuiger QX9-1-ANIM

AEG snoerloze stofzuiger QX9-1-ANIMStijl en kracht voor moeiteloze netheid

    3 zuigniveaus en een gebruiksduur van maximaal 55 minuten
    vooral stil en behendig

Zou u gedacht hebben dat een stofzuiger net zo aantrekkelijk kan zijn als een elegant woonaccessoire? De QX9-1-ANIM is een unieke blikvanger die een elegant 2in1-ontwerp, tot 55 minuten bedrijfstijd, hoge zuigkracht en laag volume combineert - wat wilt u nog meer van uw nieuwe stofzuiger?
Rustig, sterk en super chic

De AEG-stofzuiger is niet alleen elegant, maar ook erg stil. Het innovatieve geluidsontwerp heeft zijn werkgeluid met drie decibel verminderd - waardoor het de stilste handstofzuiger van AEG is. Met drie vermogensniveaus en een krachtige lithium-HD-batterij zorgt de krachtpatser voor een onberispelijke reiniging op harde en vloerbedekking.

Dankzij hoogwaardige materialen zoals aluminium en de aantrekkelijke lederen look van het handvat wordt het designmeesterwerk van AEG een aantrekkelijk woonaccessoire. Het slanke ontwerp past zo goed dat je de QX9 niet eens hoeft op te bergen - je nieuwe helper is altijd handig. Een vlekkeloos huis kan zo eenvoudig zijn!
2in1 is troef

Natuurlijk is het praktische 2in1-apparaat niet alleen voor de vloer. Het handstuk combineert een aangepaste luchtstroom met een geluidsuitlaat voor maximale geluidsreductie. Dit geeft u volledige kracht op de helft van het volume. Aangenaam, toch?
De kleine batterijsuiker is vrij eenvoudig uit het stijlvolle aluminium frame van het 2in1-model gehaald en je bent klaar om te gaan. De extra elektrische zuigborstel voor het handstuk zorgt voor een efficiënte diepe reiniging van bekleding en matrassen. En met de XL meubelborstel kunt u gevoelige oppervlakken heel voorzichtig reinigen.
Nieuwe en bewezen extra's

Natuurlijk heeft de allrounder van AEG naast alles wat nieuw is, zich ook bewezen in de bagage. Met de parkeerfunctie kan het apparaat bijvoorbeeld altijd en overal uitschakelen. Uw telefoon rinkelt? Of de deurbel? Moet je snel naar de keuken? Alles is geen probleem. Schakel gewoon de QX9 uit en blijf later naadloos zuigen.
Of het nu gaat om stof, haar, kruimels of stukjes papier - alles verdwijnt in de stofcontainer van 350 ml en kan snel worden weggegooid dankzij de zakloze technologie.
Los van de pols

De plaatsing van de motoreenheid in het onderste derde deel maakt de QX9 gemakkelijk te hanteren. De zuigborstel is 180 graden draaibaar en daardoor super wendbaar - dit verhoogt het gebruiksgemak enorm. Ook praktisch: met het LED-voorlicht van de elektrische zuigborstel voel je het laatste stof tijdens het zuigen. En wanneer u klaar bent, kunt u de borstelrol eenvoudig met een druk op de knop van het haar verwijderen met de BrushRollClean-functie.

Nadat uw QX9 correct is uitgeput, mag deze zich herstellen in het laadstation. Na een korte 4 uur is hij goed uitgerust en klaar voor de volgende opdracht.

Maak het leven stijlvol eenvoudig! Bestel de QX9 2in1 stofzuiger hier in de online shop!
Levering:

1x AEG QX9-1-ANIM 2in1 stofzuiger
1x spleetmondstuk
geïntegreerde meubelborstel
power:

3 vermogensniveaus
25,2 Volt Lithium HD-vermogen
Technische gegevens:

Batterijtype: Lithium HD Power 25.2V
Levensduur batterij ECO-fase: 55 minuten
Levensduur batterij Normaal niveau: 25 minuten
Levensduur batterij Stroomniveau: 15 minuten
Oplaadtijd: 4 uur
Bedrijfsgeluid: 76 dB (A)
Gewicht: 2,8 kg
uitrusting:

flexibele 2-in-1-functie
Parkeerfunctie: vrijstaand
Inhoud stofcontainer: 350 ml
Elektrische zuigborstel met LED-koplamp en
BrushRollClean functie
Filtratie: 5-traps


Euro 479.00Aantal