Winkelwagen

Schrobzuig Machines

 | 

- Schrobzuigmachines

 | 

- Tennant CS5 Micro


Tennant CS5 Micro Schrobzuigmachine

Tennant CS5 Micro SchrobzuigmachineCS5 Micro-schrobmachine.

Vergeet de dweil en krijg een beter reinigingsniveau met de CS5-micro-schrobmachine. Deze innovatieve, 21e-eeuwse schrobmachine elimineert 
veel uitdagingen van traditioneel reinigen met een dweil en emmer. In plaats van vuil water rond te slepen, leveren de afzonderlijke schoon- en 
vuilwatertanks van de CS5 vers water om te schrobben. Waar traditioneel reinigen met een dweil en emmer vaak een gladde, gevaarlijke vloer achterliet, 
laat de CS5 een veiligere, drogere vloer achter door stil en effectief gebruikt water terug op te zuigen.

CS5 Functies en voordelen.

Stop met dweilen en ervaar de krachtige schoonmaakcapaciteiten van het instapmodel CS5-micro-schrobmachine
Reinig en droog in voorwaartse of achterwaartse bewegingen met het ontwerp met twee dweilrubbers van de CS5.
Werk onder en rond obstakels om moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen met de beweegbare handgreep en het compacte formaat van de CS5.
Krijg tot 50 minuten gebruikstijd met de lichtgewicht lithium-ion-accu van de CS5 (tot 75 minuten met de optionele accu-upgrade).


Zorg voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Verminder het risico op ongevallen door uitglijden en vallen, verbeter de gezondheid van werknemers en schrob met schoon water door gebruik te maken van de gezondheids- en veiligheidskenmerken van de CS5-micro-schrobmachine.

Krijg meer controle over vuil en ziektekiemen door vies dweilwater te vermijden met een aparte schoon- en vuilwatertanks van 1,3 gallon/5 liter.

Verminder het risico op uitglijden en vallen met een machine die na het reinigen effectief het water opneemt en een veiligere, drogere vloer achterlaat.

Verbeter de ergonomie, gezondheid en veiligheid van werknemers en werkplezier met gemotoriseerde borstelbeweging die de machine belast, niet de mensen.
Eenvoudige bediening en onderhoud.

Reinig kleine, moeilijk te bereiken plaatsen vooruit of achteruit met de eenvoudig te bedienen en te onderhouden CS5-micro-schrobmachine.

Maximaliseer de bedrijfstijd van de machine met een simpel maar effectief ontwerp dat eenvoudig onderhoud mogelijk maakt.

Sluit de CS5 aan en laad hem op uw gemak op met zijn lithium-ion-accu.

Reinig gemakkelijk moeilijk bereikbare plaatsen met een ontwerp met twee dweilrubbers dat zowel bij voorwaartse als achterwaartse bewegingen reinigt.

Krijg meer opties voor transport en opbergen met de verstelbare handgreep van de CS5.
Verbeter het imago van het gebouw.

Verbeter het hygiëneniveau van uw gebouw door met de CS5 over te schakelen van reinigen met een dweil en emmer naar machinaal reinigen.

Behaal betere resultaten met schoon water uit een aparte schoonwatertank.

Reinig voeglijnen tussen tegels met de schrobactie van een gemechaniseerde schrobmachine.

Verbeter het hygiëneniveau door minder chemicaliën en minder water te gebruiken dan met traditioneel reinigen met een dweil en emmer.


€ 2350,= EXCL.BTW


Aantal