Winkelwagen

Stofzuigers Huishoudelijk

 | 

Dyson Snoerloos

 | 

Dyson V6 Fluffy - 215871-01


Dyson V6 Fluffy (Parquet)

Dyson V6 Fluffy (Parquet)De Dyson V6 Fluffy (Parquet) Nu met HEPA-filter en ontworpen voor harde vloeren. Zuigt grote en kleine stukken vuil tegelijk op. Complete reiniging van harde vloeren.
Met een Dyson steelstofzuiger heb je de zuigkracht van een normale stofzuiger en het gemak van snoerloos zuigen. Met de 21,6 volt Li-ion accu stofzuig je 20 minuten. Gebruik je de Max-Modus, dan gaat hij 6 minuten mee op een volle accu. Je maakt snel een kruimelzuiger van de steelstofzuiger door de steel te verwijderen. Ideaal wanneer de auto een grondige reiniging nodig heeft. De Fluffy vloerzuigmond zuigt moeiteloos grote stukken vuil en fijn stof tegelijk op. Dit maakt de Dyson V6 Fluffy geschikt voor tapijt, hout, tegels en vinyl. Is de 0,4 liter stofbak vol, dan leeg je hem met één druk op de knop boven de vuilnisbak.

Plus- en minpunten

Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je los koppelt van de steel.
In slechts 3,5 uur is de accu van de steelstofzuiger weer opgeladen en klaar voor gebruik.
Met een accuspanning van 21,6 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere steelstofzuigers in deze prijsklasse
Wordt niet geleverd met een Up Top-borstel om hooggelegen plekken schoon te maken, daarvoor moet je echt op een keukentrapje staan. 


Standaard meegeleverd

  •     Fluffy zuigmond
  •     Kierenzuigmond
  •     Meubelzuigmond
  •     Handleiding
2 Tier Radial™ cyclonen

Dyson snoerloze stofzuigers maken gebruik van een gepatenteerde cycloontechnologie, net als onze stofzuigers met snoer. Hoge centrifugaalkrachten slingeren stof en vuil uit de lucht het stofreservoir in. Deze gepatenteerde cycloontechnologie zorgt er samen met de Dyson digitale motor en een nieuw ontworpen nikkel-mangaan-kobalt accu voor dat de Dyson snoerloze stofzuigers over een sterke zuigkracht beschikken. Vanaf het moment dat u begint met schoonmaken tot het moment dat u klaar bent.

Boost-stand

Druk op de knop om in te schakelen. Levert 6 minuten extra zuigkracht voor lastige taken.


Vloerzuigmond met zachte roller

Ontworpen voor harde vloeren. Vloerzuigmond met een zachte roller die tegelijkertijd grof vuil en fijn stof verwijdert. De Dyson V6 Fluffy stofzuiger wordt geleverd met een vloerzuigmond met zachte roller. Over de hele breedte bekleed met zacht nylonweefsel en rijen antistatische koolstofvezelharen voor gelijktijdige verwijdering van fijn stof en grotere stukken vuil. De roller is bekleed met zacht nylonweefsel. De vezels grijpen grof vuil en voeren het naar de zuigopening zonder het vacuüm van de vloerzuigmond op de vloer te verstoren. Koolstofvezels en vacuümzuiging zorgen voor de verwijdering van fijn stof. Vier rijen antistatische koolstofvezelharen helpen bij het opheffen van eventuele statische lading die fijn stof vasthoudt op het vloeroppervlak, waardoor dit goed kan worden opgezogen.


Efficiënte filtering

De Dyson V6 Absolute maakt gebruik van gepatenteerde 2 Tier Radial™ cyclonen, een efficiënt filter na de motor en een luchtdicht afgesloten systeem om te zorgen dat de lucht die uit het apparaat komt, schoner is dan de lucht die u inademt. De Dyson V6 Absolute verwijdert meer stof dankzij gepatenteerde 2 Tier Radial™ cyclonen. 15 cyclonen in twee lagen genereren hoge centrifugaalkrachten om stof en vuil uit de lucht het stofreservoir in te slingeren. Eventuele resterende deeltjes worden opgevangen door een efficiënt filter na de motor, ook allergene stoffen en bacteriën van slechts 0,3 micron. En omdat het hele systeem luchtdicht is afgesloten, is de lucht die uit het apparaat komt, schoner dan de lucht die u inademt.

Aangedreven door de Dyson digitale motor V6

De Dyson digitale motor V6 creëert de krachtigste snoerloze stofzuiger.*
De digitaal aangestuurde motor maakt tot wel 110.000 omwentelingen per minuut. Hij genereert een enorm zuigvermogen en creëert zo de krachtigste snoerloze stofzuiger die er bestaat.*


Tot 20 minuten constante zuigkracht

Veel andere snoerloze stofzuigers blijven continu aanstaan vanaf het moment dat u begint met schoonmaken. Daardoor wordt er accuvermogen verspild.
Dyson snoerloze stofzuigers hebben een aan/uit-knop die de gebruiksduur verlengt. Het apparaat gaat direct uit als de knop wordt losgelaten, waardoor de accu alleen wordt gebruikt als u daadwerkelijk aan het stofzuigen bent. Aan als het nodig is, uit als dat niet zo is.

In balans om van vloer tot plafond schoon te maken

Het zwaartepunt bevindt zich bij de handgreep om gemakkelijk bovenop, eronder en overal ertussenin schoon te maken.

Snel aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger

Alle Dyson snoerloze stofzuigers zijn gemakkelijk aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger, voor snel schoonmaken van kleine oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken.

Handig oplaadstation

Voor het opbergen en opladen van het apparaat en voor het opbergen van extra hulpstukken. Doordat u de stofzuiger opbergt in het oplaadstation, is hij altijd klaar voor gebruik.

Specificaties:

Fabrikantcode
215871-01
Merk
Dyson
Garantie
2 jaar
Garantietype
Carry-in-garantie
Algemeen

Type
Steelstofzuiger
Effectieve zuigvermogen
28 watt
Accuspanning
21,6 Volt
Geluidsniveau
87 dB
Regelbare zuigkracht
Nee
Dweilfunctie
Nee 
Geschikt voor
Dierenharen, Allergieën
Gebruiksgemak

Stroomvoorziening
Accu/batterij
Parketborstel
Nee
Tegen dierenharen
Nee
Meubelzuigmond
Combinatie
Kierenzuigmond
Ja
Parkeermodus
Ja
Handvat
Ja
Telescopische steel
Nee
Geïntegreerde kruimeldief
Ja
Opslag & Filtering

Stofopvang
Zonder zak
Opvang
0,4 liter
HEPA-filter
HEPA 13: 99.95% filtering
Tegen allergieën
Ja
Uitblaasfilter
Ja
Motorfilter
Ja
Water opzuigend
Nee
Prestaties

Speciaal voor ondergrond
Parquet, en alle gladde oppervalkte
Fysieke eigenschappen

Gewicht
2,04 kg
Kleur
Blauw, Zilver
Breedte
20,8 cm
Diepte
120,7 cm
Hoogte
25 cm
Stroomvoorziening steelstofzuigers

Batterij technologie
Lithium-ion
Accuduur
20 Min
Oplaadtijd
210 min


Euro 499.00Aantal