Winkelwagen

Stofzuigers Huishoudelijk

 | 

Dyson Luchtbehandeling

 | 

Dyson AM09 Hot + Cool zwart/nikkel


Dyson AM09 Hot + Cool zwart/nikkelAM09 Hot + Cool zwart/nikkel :

Snelle, gelijkmatige kamerverwarming, krachtige verkoeling.
Nu met Jet Focus-regeling.
De Dyson AM09 Hot + Cool zwart/nikkel brengt jouw woning of kantoor op de gewenste temperatuur. Op warme dagen zorgt hij voor een frisse bries dankzij zijn ventilatiefunctie. En op koude dagen verwarmt hij de ruimte tot maximaal 37 °C door de keramische platen. Zo zit je er elk seizoen comfortabel bij. Je kiest voor een sterke luchtstroom om een langere afstand of grotere ruimte te verkoelen of te verwarmen. Om de kamer gelijkmatig en snel warm of koel te krijgen schakel je de draaibeweging van 70 graden in. De Dyson AM09 Hot + Cool zwart/nikkel bedien je gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening. Deze bevestig je met een magneet op de ventilator als je hem even niet nodig hebt.

         Plus- en minpunten
 
Je hebt de keuze uit 10 verschillende standen.
Je bedient de ventilator eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening.
De ventilator geeft niet enkel verkoeling, maar ook warmte met de verwarmingsstand.
Hij werkt zonder bladen en is daardoor veilig voor kinderen en huisdieren.
De ventilator is niet in hoogte verstelbaar.
Het snoer is met 1,8 meter niet heel erg lang. 


Standaard meegeleverd

    Afstandsbediening
    Handleiding
Oscillatieregeling

De luchtstroom kan door de ruimte worden geleid - druk op de knop voor soepele oscillatie.


Timer

Met behulp van de ingebouwde timer kunt u instellen dat hij automatisch wordt uitgeschakeld van 15 minuten tot 9 uur.
Brede projectie waarbij de omgevingslucht wordt gemengd

Of selecteer de verspreide modus zodat de Dyson Hot+Cool TM verwarmingsventilator zowel verspreid als over grote afstand een krachtige luchtstroom projecteert. In tegenstelling tot andere verwarmingsventilatoren verwarmt hij de kamer snel en gelijkmatig. 
Of selecteer de verspreide modus zodat de Dyson Hot+Cool TM verwarmingsventilator zowel verspreid als over grote afstand een krachtige luchtstroom projecteert. In tegenstelling tot andere verwarmingsventilatoren verwarmt hij de kamer snel en gelijkmatig.Krachtige luchtstroom op afstand.

Kies de persoonlijke modus zodat de Dyson Hot+Cool TM -verwarmingsventilator een krachtige luchtstroom gericht op een smal gebied stuurt, voor persoonlijke koeling op afstand. U hoeft nooit meer pal voor de verwarming te gaan zitten. 
Kies de persoonlijke modus zodat de Dyson Hot+Cool TM -verwarmingsventilator een krachtige luchtstroom gericht op een smal gebied stuurt, voor persoonlijke koeling op afstand. U hoeft nooit meer pal voor de verwarming te gaan zitten.De enige ventilator met Quiet Mark onderscheiding

De AM09 is ontworpen om 75% stiller te zijn dan zijn voorganger, de AM05


Afstandsbediening

Met instellingen voor de oscillatie, temperatuur en luchtstroom. Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op de machine worden bevestigd.


Perfect voor gebruik tijdens de nacht

Met zijn intelligente thermostaat houdt de Dyson Hot+Cool™-verwarmingsventilator uw doeltemperatuur aan terwijl u slaapt. Met zijn intelligente thermostaat houdt de Dyson Hot+Cool™-verwarmingsventilator uw doeltemperatuur aan terwijl u slaapt. Maar u kunt hem met behulp van de ingebouwde slaaptimer ook zo instellen dat hij automatisch wordt uitgeschakeld. Hij wordt automatisch uitgeschakeld en hij is de enige verwarmingsventilator met de Quiet Mark-onderscheiding. Hij houdt u dus niet wakker. Quiet Mark-onderscheiding toegekend door de Noise Abatement Society voor de verbeterde gebruikskwaliteit.


Makkelijk kantelen

Dyson ventilatoren draaien en kantelen met slechts één aanraking. 


Veilig

Geen snel draaiende bladen.


Air Multiplier™ technologie

Lucht wordt versneld via een opening aangezogen en projecteert een krachtige luchtstroom.


Het hele jaar effectief

Snelle, gelijkmatige kamerverwarming in de winter. Krachtige verkoeling in de zomer. 
De richting wordt bijgestuurd door een focushelling, die een krachtige luchtstroom richting de gebruiker projecteert. Brede projectie waarbij de omgevingslucht wordt gemengd of selecteer de verspreide modus zodat de Dyson Hot+Cool™-verwarmingsventilator zowel verspreid als over grote afstand een krachtige luchtstroom projecteert.


De enige verwarminsventilator met Jet Focus control

Brede projectie waarbij de omgevingslucht wordt gemengd of selecteer de verspreide modus zodat de Dyson Hot+Cool™-verwarmingsventilator zowel verspreid als over grote afstand een krachtige luchtstroom projecteert. Brede projectie waarbij de omgevingslucht wordt gemengd of selecteer de verspreide modus zodat de Dyson Hot+Cool™-verwarmingsventilator zowel verspreid als over grote afstand een krachtige luchtstroom projecteert.


Eenvoudig schoon te maken

Dyson verwarmingsventilatoren bevatten geen lastige veiligheidsroosters of bladen en zijn snel en gemakkelijk schoon te maken.


Geen brandlucht

De verwarmingselementen worden nooit warmer dan 200 °C - lager dan het verbrandingspunt van stof. Omdat er geen stof verbrandt, ontstaat er ook geen brandlucht.


Temperatuurprecisie

In de verwarmingsstand kunt u de doeltemperatuur tot op de graad nauwkeurig instellen. De slimme thermostaat zorgt vervolgens dat die temperatuur gehandhaafd blijft. AM09 gebruikt een slimme thermostaat om uw doeltemperatuur te handhaven. Zodra de kamer de ingestelde temperatuur heeft bereikt, zal AM09 zichzelf uitschakelen. Daarna zal die afwisselend aan en uit gaan om de kamer op de gewenste temperatuur te houden. Zo wordt energie bespaard en kan de kamer niet te warm worden.NIET MEER VOORRADIG


Aantal