Winkelwagen

Veegmachines

 | 

- Veegmachines

 | 

- Tennant veegmachine S3


Tennant S3 Compacte handveegmachine

Tennant S3 Compacte handveegmachine
Tennant prijs € 720,83 excl. BTW, Onze prijs incl. BTW

Veeg SLIMMER, niet HARDER, met deTwinMax™-veegtechnologie:
Reinig vloeren in een enkele veeggang met de TwinMax-veegtechnologie. De twee tegengesteld draaiende borstels combineren over-de-kop en directe veegprincipes om groot en klein afval op te vangen met één machine. 
De TwinMax-technologie is ontworpen voor het vegen van meerdere vloeroppervlakken, zowel binnen als buiten.
Ervaar maximale productiviteit:
De dubbele zijborstels verbreden het veegpad tot 900 mm en de grote vuilvergaarbak reduceert het aantal ritten naar de afvalcontainer, wat u meer tijd geeft om te vegen.
Veelzijdig altijd en overal reinigen:
Het flexibele design van de S3 is uitstekend geschikt voor grote oppervlakken binnen en buiten. De handmatige bediening maakt het tot de perfecte optie voor geluidsgevoelige omgevingen.
Vertrouw op kwaliteitsbouw en duurzame componenten:
De hoofdcomponenten worden al 10 jaar betrouwbaar gebruikt in commerciële toepassingen. Het ontwerp van de bumper rondom de voorzijde helpt schade aan de machine en de zijborstels te voorkomen bij grote impact.
Slim, intuïtief design
Verhoog de productiviteit met handige, aanpasbare zijborstels waar geen gereedschap voor nodig is en de gebruiksvriendelijke werking, die leiden tot minder training en meer reinigingstijd. De voorgevormde handgreep van de veegmachine is gewatteerd en ergonomisch ontworpen voor een optimaal bedienerscomfort.​


Euro 811.00Aantal